Piirien henkilövalinnat 2021

PIIRIEN HENKILÖVALINNAT VUODELLE 2021

Piirien syyskokoukset pidettiin Laitilan kaupungintalolla torstaina 5.11.2020. Paikalla oli lähes kaksikymmentä henkilöä. Ennen kokouksia palkittiin vuoden 2019 ansioituneita henkilöitä ja yhdistyksiä:

 • Vuoden reserviläinen Henri Jaatinen                     Raision Reserviläiset
 • Vuoden reserviupseeri Samuli Talvia                      Salon Seudun Reserviupseerit
 • Vuoden jäsenhankkija
              Reino Heikkilä Halikon Reserviläisistä
              Jari Piili                              Turun Reserviupseerit
 • Vuoden urheilija
              Jorma Pitkänen                   Halikon Reserviläisistä
              Jukka Salo                          Salon Seudun Reserviupseerit
 • Toimintakilpailu Turun Reserviläiset

Turun Reserviupseerit

 • Yleistoimintakilpailu Turun Reserviläiset

Salon Seudun Reserviupseerit

 • Urheilutoimintakilpailu Alastaron Reserviläiset

Salon Seudun Reserviupseerit

 • Jäsentoimintakilpailu Uudenkaupungin Reserviläiset

Piikkiön-Kaarinan Reserviupseerit

 • Vuoden yhdistys Halikon Reserviläiset

Loimaan Reserviupseerit

Kokouksissa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat sekä valittiin vuodelle 2021 piirien varapuheenjohtajat ja hallituksen jäsenet.

Reserviupseeripiirin syyskokouksen puheenjohtajana toimi Johannes Kossila. Piirin puheenjohtajana jatkaa kauden 2020-2021 Johannes Kossila (valinta on tehty syyskokouksessa 2019 sääntöjen edellyttämällä tavalla). Varapuheenjohtajiksi vuodelle 2021 valittiin Hannu Pölönen ja Tomi Hoppela. Hallituksen jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Matti Ankelo (Anders Kjellman), Tero Heinilä (Jukka Huhtala), Mikko Kuusisto (Antti Pihava), Markus Hietamäki (Oskari Kuuskoski), Jarmo Heikkinen (Olli-Pekka Rastas), Juha-Pekka Sainio (Jari Piili). Piirin Viro-yhteyshenkilöksi valittiin Matti Ankelo. Toiminnantarkastajana jatkaa Jouko Kössi (Sini Kössi) Turun Tilipalvelut Oy.

Reserviläispiirin syyskokouksen puheenjohtajana toimi Minna Nenonen. Piirin puheenjohtajana kaudella 2020-2021 toimii Minna Nenonen (valinta on tehty syyskokouksessa 2019 sääntöjen edellyttämällä tavalla). Varapuheenjohtajiksi vuodelle 2021 valittiin Pekka Tuominen ja Reijo Hilpinen. Hallituksen jäseniksi vuodelle 2021 valittiin Hannu Lahti (Heli Ojala), Juha Ovaska (Keimo Salmikivi), Petteri Peltomaa (Matti Venho), Sakari Salo (Markku Kulmala), Jouni Kokkonen (Markku Kallio). Piirin Viro-yhteyshenkilönä jatkaa Osmo Suominen. Toiminnantarkastajana jatkaa Jouko Kössi (Sini Kössi) Turun Tilipalvelut Oy.