Lounais-Suomen aluetoimiston päällikön päiväkäsky 1/2020

Kunnioitetut veteraanisukupolvien edustajat, arvoisat reserviläiset, asevelvolliset ja maanpuolustuksen ystävät

Viimeisten neljän vuoden aikana olen saanut tehdä töitä
Lounais-Suomessa maanpuolustuksen koko elinkaaren parissa kutsunnanalaisista veteraaneihin. Työ on ollut erittäin antoisaa ja vahvistanut uskoani suomalaiseen asevelvollisuuteen, kokonaisturvallisuuskonseptiimme ja yhteiskuntaamme. Samalla olen oppinut Teiltä erittäin paljon ja uskon siihen, että olemme yhdessä tuoneet Puolustusvoimia lähemmäs muuta yhteiskuntaa. Yhteistoiminta veteraanien, asevelvollisten, viranomaisten, 3. sektorin ja muiden yhteiskunnan toimijoiden kanssa on ollut aktiivista ja läheistä. Tämä ei olisi onnistunut ilman Teidän halua yhteistoimintaan ja ilman merkittävää panostanne isänmaamme Suomen hyväksi.

Siirtyessäni nyt seuraavaan tehtävään luovutan siis seuraajalleni hienon verkoston, kokonaisuuden, jota ilman yhteiskuntamme kokonaisturvallisuus ei toteutuisi tarkoitetulla tavalla. Sydämellinen kiitos kaikille Teille kuluneista vuosista sekä voimia ja terveyttä Teille ja läheisillenne. Lopuksi haluan vielä onnitella kaikkia 4.6.2020 ylennettäviä reserviläisiä hyvin tehdystä työstänne maanpuolustuksen hyväksi. Ylennys ei ole automaatio, vaan se pitää ansaita.

Joni Lindeman
Everstiluutnantti